Pelaaminen

Airsoft Kokkola järjestää säännöllisesti viikkopelejä, joihin osallistuminen on ilmaista, riippumatta onko yhdistyksen jäsen tai ei. Mukaan pelin pääsee yksinkertaisesti ilmestymällä pelialueelle ennen pelejä. Edellytyksenä osallistumiselle on ainoastaan se, että olet tutustunut yhdistyksemme pelisääntöihin. Osallistumalla peliin sitoudut sääntöihimme.

Ota meihin yhteyttä viestillä some- kanaviemme kautta, jos et omista airsoft- asetta
ja haluat vuokrata vuokra-setin käyttöösi!


Pelimuodot

Pelinvetäjä päättää aina, mitä pelataan. Pelimuoto päätetään mm. pelaajien määrän, kokemuksen, iän ym. perusteella juuri ennen pelin aloitusta.

Pelisääntöihin pääset tutustumaan klikkaamalla tästä. Osallistumalla peliin sitoudut samalla pelisääntöihimme, joten tutustuthan niihin huolella.

Kaappaus (Hijack)

Säännöt lyhyesti:
1. Kun sinuun osuu, jää sille paikalle.
2. Kaappaa muita pelaajia koskemalla heihin 5 sekuntia.
3. Kaapattu siirtyy kaappaavan pelaajan joukkueeseen ja liittyy uudelleen peliin sen joukkueen aloituspaikan kautta.
4. Jos kukaan ei tule kaappaamaan sinua, laske sataan (100) ja liity peliin oman aloituspaikan kautta.

Parikaapeli (Comms Wire)

Yksi joukkue pyrkii rakentamaan yhteyden kahden kohteen välille ja toinen joukkue yrittää estää sitä.

Pelin alussa kummankin osapuolen pienet ryhmät saavat kentällä etumatkaa, joka ohjaa pelin kulkua heti alusta.

Katso videosta loput yksityiskohdat!

Team Deathmatch

Pelaajat jaetaan joukkueisiin (yleensä kahteen). Joukkueen tehtävänä on saada mahdollisimman paljon tiputuksia. Kun tulee osuma, palaa pelaaja aloituspaikalle ja lunastaa itsensä takaisin peliin merkitsemällä joukkueelle miinuspisteen.

Peli jatkuu joko ennalta sovitun ajan täyttyessä tai vaihtoehtoisesti, kun ennalta sovittu pistemäärä on saavutettu. Voittaneella joukkueella on pelin päättyyessä vähemmän miinuspisteitä, eli vähemmän tippuneita pelaajia.


Pelikentät

Pelikenttä

Kokkolan eteläpuolella sijaitsee Airsoft pelaamista varten rakennettu pelikenttä. Maasto on kuivaa hiekka-harjua ja mäntymetsää. Kentällä sijaitsee vajaat 50 rakennusta sekä katsomo, josta pelikentän näkee ylä-viistosta. Kenttä on rakenettu keväästä 2020 lähtien täysin talkoo voimin.

Erityismaininnan arvoinen ominaisuus pelikentällä on matalatehoinen led-valaistus, joka mahdollistaa illan tullen sopivan hämäryyden jättäen näin varjoja ja pimeitä piiloja peliin hyödynnettäväksi.

Wegevision kuvaama video pelikentältämme!

CQB Kirkonmäki

Kokkolan kaupungin omistama käytöstä poistettu koulurakennus, joka luovutettiin yhdistyksellemme sisäpelikäyttöön.